Vitaal Wonen

Flyer vitaal prof open-page-001

 

 

"Ik vind het altijd een genoegen om vakmensen aan het werk te zien. Dat was zeker het geval toen ik de heren ter Veen aan het werk zag aan de bouw van onze nieuwe badkamer."

"Deze badkamer annex slaapkamer op de begane grond hebben wij laten bouwen in het kader van het levensloopbestendig maken van onze woning. Ik vond het erg prettig om te zien met hoeveel aandacht er door de heren aan gewerkt is. Dat geeft  mij het goede gevoel dat ik nog vele jaren rustig en probleemloos op de begane grond kan wonen ook als het allemaal niet meer zo gemakkelijk gaat."

"Daarnaast zijn het ook nog gezellige mannen waar het prettig mee kletsen is, tussen de bedrijven door."  

De Heer Schareman.

 

 

Flyer vitaal prof open-page-002 1

 


Vitaal verbouwen

Er zijn vele mogelijkheden om uw huis te laten verbouwen zo kunt u zo klein denken als een beugel in het toilet tot een extra slaapkamer op de begane grond. Een huis verbouwen is een hele operatie. Zo’n beslissing neemt u niet zomaar. Vitaal wonen is vaak de belangrijkste reden om een huis te verbouwen of renoveren.

Wij nodigen u uit eens met andere ogen te kijken naar uw verbouwing of renovatie.Welke onderdelen van uw huis wilt u verbouwen of renoveren?


Bekijk onze Vitaal wonen video en laat u inspireren door de mogelijkheden die Bouwbedrijf Ter Veen u te bieden heeft.